BESTELLEN

Hoe kan je een bestelling plaatsen?

Geef uw contact gegevens, de product beschrijving (of CNK nr) en voorschrift door.

Bestel online

  Afhalen? in de apotheekin kluisje**

  Op de hoogte houden per? e-mailtelefoon

  Foto(s) van uw voorschrift

  ik accepteer het privacy beleid om dit bericht te verzenden.

  u krijgt van ons bericht als uw bestelling klaar ligt

  *verplicht
  **(enkel voorschriftvrije producten!)

   

  Bandagisterie

  Wij verdelen o.a. volgende merken

  Bota, Futuro, Epitact, Sloan, ..

   

  Bij ons vindt u een uitgebreid gamma aan:

   

  Steunverbanden voor enkel, knie, rug, pols, nek, etc. Hiervoor komt u best zelf naar de apotheek zodat wij de juiste maat kunnen nemen.

   

  Steunkousen kunnen variëren van lichte tot stevige steun en zijn beschikbaar in kniekous, stay-up kous of panty. Deze kousen zijn aangewezen bij vermoeide of zware benen, staande of zittende beroepen of om het tromboserisico te verminderen bij lange reizen. Deze zijn in verschillende kleuren beschikbaar

   

  Aderspatkousen zijn medische drukkousen aangewezen bij oedeem, aderspatten, na sclerose of operatie, bij chronische veneuze insufficiëntie, etc. Voor deze kousen worden best ’s ochtends de benen opgemeten. Is het gewenste product even niet voorradig? De meeste kousen zijn gewoonlijk op 1 werkdag beschikbaar. In verschillende klasses, lengtes, kleuren en materialen beschikbaar van de merken Bota & Jobst.

   

  Ook sporters hebben spijtig genoeg wel eens te kampen met blessures en hierbij kunnen wij helpen om de revalidatie te versnellen. We verdelen verschillende steunverbanden en kunnen ook andere producten op aanvraag bestellen.

   

  Wij bieden u ook een zeer uitgebreid assortiment aan verbanden, pleisters en dergelijke.

   

  Stomamateriaal: als erkend bandagist zijn wij in de mogelijkheid het geschikte stoma-materiaal voor u te bestellen en vervolgens in voorraad te houden. U kan, indien gewenst, een afspraak maken om dit discreet te bespreken. Het systeem dat u moet gebruiken, wordt bepaald in het ziekenhuis. U zal een voorschrift meekrijgen met de juiste codes op, waardoor wij weten wat te bestellen. Dit voorschrift is in principe maar éénmalig nodig, tenzij u van systeem of merk moet veranderen. In België bestaat er een wettelijke terugbetalingsregeling voor gebruik van stomamateriaal. U hoeft in de apotheek enkel het remgeld te betalen.

  HEEFT U EEN VRAAG OF HEBT U HULP NODIG?